مصلی میزبان چهاردهمین نمایشگاه کتاب کاربردی و دانشگاهی شد

۱۰ آبان ۱۳۹۵ | ۰۷:۲۵ کد خبر : ۶۵۴۵ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۴۰

به نقل از ستاد خبری «چهاردهمین نمایشگاه کتاب کاربردی و دانشگاهی» این رویداد فرهنگی همزمان و همجوار با نخستین «نمایشگاه تخصصی پخش و فروش کتاب» در مصلای بزرگ امام خمینی‌ (ره) تهران برگزار می‎شود. انجمن فرهنگی ناشران بین‌المللی ایرانیان، بانی برگزاری این نمایشگاه است.
هم‌‏افزایی تجربیات و افزایش تعاملات در زمینه فروش و توزیع کتاب‌‏های داخلی و خارجی بین فعالان این عرصه از اهداف اصلی برگزاری این دوره با نمایشگاه تخصصی پخش و فروش کتاب است.
کتاب‌های اصیل (اورجینال) و مربوط به سال ۲۰۱۳ به بعد در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی کتب کاربردی و دانشگاهی به زبان‌های انگلیسی، ‌ عربی، آلمانی و فرانسه عرضه می‌شود. هیچ‏ کتاب به اصصلاح، افست یا منتشرشده بدون اخذ مجوز از ناشر اصلی در این نمایشگاه ارائه نخواهد شد.
در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی کتب کاربردی و دانشگاهی، کتاب‌‏های ارائه‌ شده با حداقل تخفیف ۱۰ تا ۷۰ درصدی عرضه می‌شود. بهای ثابت کتاب‌های مشترک همچنین نصب دستگاه‌ کارتخوان و انتشار بن‏‌کارت از ویژگی‌های این نمایشگاه است.
چهاردهمین نمایشگاه بین‌‏المللی کتب کاربردی و دانشگاهی از ساعت ۱۰ تا ۱۸ میزبان علاقه‌‌مندان است. اطلاعات بیشتر درباره اطلاعات کتاب‎های شرکت‎کنندگان در پایگاه اطلاع‌رسانی www.anjomannasheran.com بارگذاری شده است.